APPELSIINI-MAUSTEKAKKU
tämän kakun tein kokeiluna omalla reseptillä ja hyvin onnistui :)
jos kakun haluaa täyttää niin sen halkaisussa kannattaa olla varovainen
koska kakusta tulee todella pehmeä.

1928395.jpg

taikina:
125g margariinia
1dl sokeria
1tl vanilliinisokeria
2 kananmunaa
1 1/2dl vehnäjauhoja
1/2dl perunajauhoja
2tl leivinjauhetta
1/2tl pomeranssinkuorta
1/2tl inkivääriä
1/2tl muskottipähkinää
1/2dl appelsiinimehua
1/2dl maitoa


täyte:
1dl vispikermaa
1/2prk rahkaa
1/2 appelsiininkuori
2rkl appelsiinimehua
1rkl sokeria
1tl vanilliinisokeria


1. vaahdota pehmeä rasva ja sokeri ja lisää munat yksitellen vaahtoon.
2. yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää vaahtoon mehun ja
maidon kanssa.vatkaa tasaiseksi.
3. kaada taikina voideltuun vuokaan ja paista uunin alatasossa 175 asteessa n. 1/2 tuntia.
4. vahdota kerma ja lisää siihen rahka,sokerit,appelsiininkuori ja mehu.